• Planleggingsdag

Høstens siste planleggingsdager er satt til 21 og 22 november 2019. Barnehagen vil være stengt disse dagene.

• Foreldremøte i barnehagen

Nå har et nytt barnehageår startet, og vi føler vi er kommet godt i gang. Tiden nærmer seg også for å avvikle det første foreldremøte i år. For noen av dere er det mye kjent og litt nytt, for andre er det kanskje det første foreldremøte i barnehagen dere deltar på.

• Sommeravslutning 2019

Ja nå nærmer virkelig sommeren seg, og de fleste skal vel ha en ferie i en eller annen form. Vi ønsker imidlertid ikke å slippe dere helt enda, særlig fordi mange skal slutte til sommeren for å begynne på skolen. I denne anledningen må vi ha en sommeravslutning i barnehagen.
    Vi tenker oss at avslutningen er for alle barna, sammen med foreldre og evt. besteforeldre/søsken om dere ønsker det.

• NÅ ER DET SNART TID FOR BARNEHAGEFOTOGRAFERING

Tirsdag den 11 Juni starter vi å fotografere barna på:
    Alvheim, Rimtussa og Himmelberget

Onsdag den 12 Juni starter vi å fotografere barna på:
    Utgard, Åsgard og Midgard